Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne piana
- Radšej by som chcel čiernu farbu, ale mali iba bielu.
Čím dlhšie som si tovar obzeral, tým bol drahší. Na začiatku stál 299 EUR a po 10 minútach už stál 311 EUR. Naozaj zvláštny spôsob, ako prinútiť zákazníka k rýchlemu rozhodovaniu.
dodané piano nebolo možné zmontovať, po zapnutí vydávalo šušťavé a chraptivé zvuky, celkovo nepoužiteľné, reklamácia doteraz nebola vybavená
Pekné znenie, pre zaciatocnicku postacujuci
- Pedále
- Dobrá cena v pomere k produktu.
- Ľahká montáž
- Dobrý zvuk
- Postačujúci ak si chcete zahrať ako náhradu za klavír
- zišla by sa nejaká pokrývka na dodaný set, aby sa na klávesy neprášilo
- odporúčam si dokúpiť samostatný pedál, dodávaná pedálová jednotka nie je to ono.
Pokiaľ hľadáte náhradu za klavír a nepožadujete všetky výhody digitálnych pián, je postačujúci. Aj zvuk pokiaľ nie ste náročný verne pripomína klavír.
- kvalitný zvuk
Ideálny nástroj na cvičenie aj pre začiatočníkov.
- krásny dizajn
- bol mi doručený s pokazeným reproduktorom, preto je otázne, či je produkt kvalitný
- Pekny najstroj, slusna kvalita.
- Klaviatúra je naozaj príjemná
- Zvuk je takmer autentický s akustickým pianom
- Slúchadlá v balení su nekvalitné
Určite odporúčam
- Prenosné Piano.
- Primeraná cena.
- skvelá klaviatúra
- bezkonkurenčne najlepší pomer cena/výkon/kvalita
- pripojiteľný cez bluetooth k tabletu, kde je možné nastavovať ďalšie vlastnosti a pribudnú aj nové zvuky
- kvalita väčšiny "neklavírových" zvukov je horšia
- "plastový" zvuk z repro, ktoré su orientované nadol - veľmi zlý zvuk, ak je nástroj položený na stole. Riešenie - slúchadlá.
- spojenie s Android funguje iba s proprietárnym Piano partner 2 - funguje spoľahlivo, ale napr. neumožňuje ani export nahrávok, čiže potom nahrávanie prakticky stráca zmysel
Ak niekto hľadá nástroj s naozaj super klaviatúrou pre začiatočníkov / mierne pokročilých a nepotrebuje rôzne konektory, tlačidlá, rytmy a nahrávanie priamo v nástroji (ako vo vyššej verzii FP-30), tak vrelo odporúčam, ušetrí a môže si kúpiť ostatné príslušenstvo. Ak začínate, neváhajte.
Vyhovujúci pomer ceny a kvality
- Plná spokojnosť
- verná klavírna mechanika
- dá sa použiť ako MIDI klávesnica
- vstavný kryt na klávesici
- elegantný vzhľad
Som rád, že som objavil celkom vernú klavírnu vyváženú mechaniku.
Roland FP-10
Pridané: 28. januára 2020
(naposledy upravené 28. januára 2020)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- bluetooth
- vhodny do bytu
- výborne vyvážená kladivková mechanika
- množstvo funkcií a zvukov
- USB vstup a digitálny výstup
Toto je jedno pianino z tých lepších lacnejších verzií klavíra s veľmi realistickým dojmom z hry pri hraní. Doporučujem
- Vynikajuca klaviatura
- Dobry zvuk
- Mnozstvo zvukov a nastaveni
Zobrazujem 201 - 220 zo 334 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...17 Ďalšie »