Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne piana
- Super kvalita vyotovenia
- Krásne zvuky
- Úplne postačujúce funkcie
Je to prvý krát, čo som kupoval digitálne piano (doteraz len workstation), no prekvapili ma jeho vlastnosti a kvalita vyhotovenia.
Spolu 12 zvukov úplne postačuje pre potreby ZUŠ - zvuky sú naozaj kvalitné (proste KORG).
Prekvapilo ma tiež množstvo funkcií, ktoré DP ponúka (transpose, rôzne druhy reverbov, zopár demo skladieb) a taktiež veľmi intuitívne ovládanie.
Oceňujem, že reproduktory sú po celej dĺžke DP a zvuk vychádza práve z tej časti, kde sa momentálne hrá (ako pri reálnom klavíri).
Odporúčam produkt.
- Presne také, aké som očakávala.Spokojnosť.
- Elegantný, šikovný a dobre rozostavovateľný klavír (potrebné 2 osoby). Zvuk na 99 % OK. Cena výborná. Rýchle dodanie (2 dni).
- V opise k produktu pri kúpe stálo, že sa dodáva so stojanom. V skutočnosti nejde o osobitný stojan na noty, ale majú na mysli konštrukciu klavíra (dosky).
- Krásne zvuky, dizajn,splnilo moje očakávanie.
Som nadmieru spokojná.
- Hrá výborne, ako skutočný klavír
- Má aj elektronické efekty pre detičky
- Výrobca mohol pridať aj nejakú lištu na zakrytie káblov
- Návod má slabšiu úroveň prekladu
Výborná klaviatúra, ako na akustickom klavíri, krásny zvuk s možnosťou rôznych úprav, elegantný design. Trochu problémom je pomerne veľká váha. Celé balenie malo 104 kg a dostať ho do bytu v paneláku s malým výťahom dalo zabrať. Tento nástroj však nie je určený na časté prenášanie a kvalitný zvuk kladie aj vyššie nároky na materiál a objem častí podieľajúcich sa na tvorbe zvuku. Zatiaľ som ešte všetko nepreskúšal, ale mám pocit, že možnosti práce s MIDI a využitie nástroja ako zvukového modulu, aby klaviristovi nahradil celú kapelu, budú trochu obmedzené. Možno však, že to tam je, len treba viacej hľadať.
Fantastický kláves, zatiaľ som ním očarený
Tovar splnil moje očakávania. Podarilo sa mi ho zložiť za krátku chvíľu a mohla som vyskúšať prvé tóny. Isto existujú lepšie a kvalitnejšie digitálne piana, toto ma však milo prekvapilo. Návratý zvuk jednotlivých tónov klavíra je pomerne čistý a uveriteľný. Polyfónia je tiež dostačujúca. Digitálne piano je podľa mňa vhodné pre začínajúcich žiakov, ale aj pre osoby, ktoré si chcú občas niečo zahrať a relaxovať.
- Vsetko ok
Velmi dobrý zvuk, dobré a intuitívne ovládanie.
pekné zvuky, výborná klaviatúra, tiež veľmi pekná farba nástroja
Roland FP-30X
Registrovaný používateľ
Pridané: 19. marca 2023
(naposledy upravené 19. marca 2023)
Zakúpený v Hudobný-dom.sk
Zvukovo autentické piana, sláčiky a zvonkohry. Za tú cenu nič lepšie nové nekúpite. Klávesy na dotyk ako skutočny klavír. Bluetooth pripojenie s telefónom/tabletom a dalšie možnosti nastavenie aj v aplikácii.
- Úžasný nástroj, perfektná klaviatúra, vynikajúci zvuk
Rozhodoval som sa medzi viacerými alternatívami, no neľutujem, že som si vybral práve YAMAHA CLP-735. Nástroj ma perfektnú klaviatúru dobre a ľahko sa ovláda, do nižšej kategórie by som asi nešiel. Zatiaľ maximálna spokojnosť.
Trochu plechový zvuk na vstavaných reproduktorov.Inak to ujde.
Klavir sme si vybrali na zaklade odporucania predavajuceho a urobili sme dobre.
Klavir je pre dceru. Velmi sa mu potesila a velmi rada hra na nom hra.
- veľmi pekný výrobok
- veľmi príjemné zvuky pri hraní
- nezaberá veľa miesta v byte
- nic
splna ucel
- výrobok vo viacerých baleniach - uľahčuje manipuláciu
- elegantné prevedenie ovládacieho panela s možnosťou jeho prekrytia aby nerušil
- automatické spustenie piana po odklopení krytu kláves
- Dobry zvuk
- Kvalitne prevedenie
Pomer cena vykon vyborna, nie som odbornik, ale zvuk je dobry a na piano na doma je to vyborny nastroj
Zobrazujem 41 - 60 zo 334 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...17 Ďalšie »