Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne piana
- splna ocakavania
- bluetooth midi pre bezproblemovu komunikaciu s appkami
- nema displej, nastavenia tym padom neprehladne
Hladal som kvalitny nastroj, ktory mi v tejto lockdownovej dobe umozni ucit sa s vyuzitim modernych appiek typu Skoove. Kategoria nastrojov s plne “klavirnymi” klavesami za rozumnu cenu nie je prilis siroka. Vybral som si Roland a zatial nelutujem.
- Nádherný dizajn
- Skvelý zvuk
- Yamaha CFX a Bösendorfer Imperial
- Drevené klávesy
- 5-ročná záruka
Keďže som bola zvyknutá na keyboard a odhalené reproduktory, tak mi zvuk z kabinetu prvotne znel zvláštne, teraz je to naopak. Zvuk je rozhodne parádny a aj na nahrávkach znie super. Navyše sa po zapojení slúchadiel aktivuje binaurálny zvuk a musím povedať, že zakaždým kontrolujem, či som slúchadlá naozaj zapojila, čo to tak dobre znie. Nevýhodou tohto digitálneho piana je, že vždy, keď sa naň pozriem, mám strašnú chuť si zahrať. :)
- super produkt
- za tú cenu by som lepšie nekúpil
Zatiaľ ho máme doma len pár dní, ale decká sa pri ňom v kuse striedajú .
Nevedeli sme sa rozhodnúť, ktorý model kúpiť, nakoniec po doporučení sme vybrali tento. Je fakt pekný a zvuk má nádherný.
- Pekný zvuk
- Zaberá málo miesta
Zatiaľ ho máme len krátko, ale nemám čo vytknúť. Zvuk má veľmi pekný. Kúpený dcére na ZUŠ.
- Netreba to ladiť.
Zatiaľ nemá žiadnu nevýhodu a odporúčam toto pijaninko.
- Rýchle vybavenie objednavky
Kúpili sme ho pre dcéru ktorá sa len začína učiť hrať na klavíri , myslím že spĺňa požiadavky.
Nástroj spĺňa požiadavky na ktoré je určený a je super prenosný.
- za danú cenu dobrý pomer cena/kvalita
nie som odborník, ale v rámci nejakej kvality pre začiatočníkov vhodný a veľmi jednoduché a pohodlné nahrávanie a následné prehratie aktuálneho záznamu.
- Nord zvuk - Piano a Organ sú top! premakané do detailov od overtonov piana cez "precussion" na hammond organe sú realistice a profesionalne
- HP model má Fatar tp/100 klaviatúru čo je lepšie ako konkurencia v cenovej kategorii, a dobry kompromis ak chcete hrat piano aj organ
- Prehľadne ovládanie, všetko po ruke
- Nord zvukova knižnica - možnosť rozšíriť zvuky. Je to zadara ku klaviru
- Vyhotovenie - elegantny vzhľad, pevny kovovy a zboku drevo, display Oled
- Seemless transition - prechody z jedneho zvuku do druheho sú hladké. Hrajes Organ + držíš pedál + prepneš na Piano a organ stále hraje a doznieva
- Portabilita - Ľahký - 11kg, Baťoh od nordu + stojan vojde do neho
- HP model nema drawbars tahacie ale gombiky
- Nemá Pitch bend ani Modwheel - to aby si si kúpili drahší model Nord stage (software nordu electro to podporuje lebo pri hre cez iný Midi controller ten zvuk ohýba - naschvál to tam nanamontovali)
Nord Electro 6hp je super, sice drahší ale to treba počuť. Hraješ na slúchadlách dlhé hodiny a každý tón piana, orgánu, epiana, či hocijáky sample je vynikajúci a plný! žiaden tón nemá náhodné pískanie či rozdiel v hlasitosti. čo sa pri inych značkách nedá povedať.
Zo 73 klávesových modelov čo sa trochu chytá je yamaha yc73. Yamaha ma sice moderne osvietené drawbars, audiousb, pitchbend/wheel - ale o stupeň horšie zvuky a klaviaturu BHS čo je šrot!
Nord odporúčam, nie nahodou si ho profesionáli vyberajú.
- Super zvuk
- tento produkt som si nechal poradiť odborníkom ktorý hrá na klavíry, moja dcéra je s ním spokojná pre začiatočníkov je super
nič
- úžasný zvuk
- pocit ako pri hraní na veľkom piáne
- veľmi pekné spracovanie
Dcéra je spokojná, klavír má pekný zvuk.
S montážnou bol trošku problém, niektoré dierky boli navŕtané aj s odchýlkou 0,5 cm. Zadnú dosku - montáž musíme poriešiť svojpomocne, výrobca to vymyslel na štýl:"Franto, drž ten komín, já jdu pro peníze..."
- Nástroj, ktorý si vychutná aj expert v hre na klavír.
- Bezkonkurenčný pomer cena / výkon.
V podstate žiadne.
Len jeden detail: zišla by sa možnosť prepínať medzi slúchadlami a hlasnou reprodukciou bez toho, aby bolo potrebné zakaždým vyberať slúchadlá z konektoru.
good
- kvalitný zvuk za primeranú cenu
- pocit z hrania ako na skutočnom piane
- dobre vyzerá :)
- mohol tam byť aj držiak nôt (je až v ďalšom modeli)
Hľadali sme piano pre deti do hudobnej školy. Určite by im stačilo aj lacnejšie, ale chceli sme radšej niečo overené a kvalitné. Sestra je hudobníčka a má piano od Yamahy (starší model) a je s ním veľmi spokojná. V predajni som odskúšal ako sa stláčajú klávesy na Yamahe, Korgu a Rolande a najviac sa mi páčila Yamaha.
- Pekný dizajn
- Kvalitné sample rôznych nástrojov
- Midi Bluetooth funguje bez problémov
- Zo zadnej strany je tento biely klavír čierny takže musí byť úplne pri stene
- Reproduktory su ok ale pri hlbokých tónoch by mohli byť lepšie
- Vzadu trcia káble a zdroj
- Biele klávesy sú trochu ostré v rohoch, kde je nie moc zabruseny plast
- Zvuk v slúchadlách je trochu tichý a neznie moc dobre
- kvalitné spracovanie konštrukcie, pevný základ
- krásny zvuk
- skvelé piáno za rozumnú cenu, kupovali sme ako štart pre dcéru
- Pekn cf sample
Zobrazujem 101 - 120 zo 334 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...17 Ďalšie »