Najnovšie recenzie zo sekcie Digitálne piana
Určite odporúčam každému začiatočníkovy. Objednávala som na základe recenzií a dobre som spravila. Žiadne zbytočné funkcie, naozaj základ, ktorý postačí na začiatok. Som spokojná.
- ... asi prenosnosť a Bluetooth MIDI (ktorého podpora je ale dosť limitovaná)
- všetko ostatné v pomere k cene (o.i. len 4 zvuky v pomere k zhruba 40 v 61k verzii)
Za podobnú cenu môžete mať plnokrvný klavír s plne vyváženou kladivkovou mechanikou, ako Casio CDP-S100, FP-10 zrovinka od Rolandu, Korg B2 alebo P45 od Yamahy.
Ak chcete niečo na začiatok a "neviete, čo chcete", tak 61k verzia bude lepšia z hľadiska prenosnosti a množstva zvukov. Dokonca je lepšie podporovaná v rolanďáckej appke (ktorá, mimochodom, stojí vcelku za milú Jarmilu, aspoň pre Go keyboardy, a ak budete používať nejaké aplikácie, skoro iste to NEbude rolanďácka aplikácia). Ako začiatočníci si vystačíte s 61 k dosť dlho, okrem toho sa menší keyboard ľahšie predá a keďže sa nehrá na niečo, čo nie je, a to, čo robí, robí veľmi slušne, tak celkom drží cenu. Ja som po zistení, že rolanďácku aplikáciu aj tak nevyužijem, išiel rovno do Go: Keys. 500 zvukov, klavírne len o málilinko horšie (v prípade Piano aj Keys sú v zásade prepoužité sample z Juno DS) a nejaké možnosti navyše, na učenie síce absentuje metronóm, ale dá sa to ošuliť.
Ak chcete 88k, tak choďte rovno do klavíra. Niektorého z tých vyššie.
- Kvalitná klaviatúra
- zvukový výkon - plne postačujúci aj na polovičnej hlasitosti
- Kvalitné vyhotovenie, žiadne rezonancie, šumy a divné zvuky.
- Skutočne skvlý zvuk piana (najmä po doladení cez piano designer)
- K dispozícii hravé výučbové programy. Deti sú viac na klavíri ako na tabletoch (aspoň zatiaľ)
- Krvsk ťažké
Podľa mňa užívateľsky plnohodnotná prenosná náhrada za LX-705 (podľa mňa aj LX-706). (Esteticky je to i keď veľmi dizajnovo pekné a kvalitné, predsa len prenosné piano)
Veľa zvukov prakticky nevyužiteľných (zbytočne veľa zvukov. Na druhej strane kvalitná klaviatúra, kvalitný zvuk aj zo vstavaných reproduktorov (navyše skutočne dostačujúci (na viac ako polovicu hlasitosti je to už hlasno) Skutočne výborný, prepracovaný je systém ktorým si môžete zvuky piana vyladiť skutočne na svoje uši. Od základných charakteristík až po ladenie a nastavovanie jednotlivých kláves (tónov). Po individuálnom vyladení - paráda. Za tie peniaze som veľmi spokojný, aj keď pôvodne som sníval o LX-708, alebo Kawai NV-5. Keď došetrím vymením :-)
Produkt mám estelen pár dní, predtým som nič také nemala. Na klavíri ešte nemám odskúšané všetky funkcie, ale hrá sa na ňom dobre, cez slúchadlá sú tóny čisté. Z čoho som trochu prekvapená je funkcia VOLUME, kedy v polohe MIN nepočuť žiadne tóny, slabé sú počuť až v tretej polohe (celkovo z deviatich), ostatné musím ešte vyskúšať.
Dcéra je veľmi spokojná.
- pripojenie k mobilu cez bluetooth (aplikácia piano partner 2)
- klávesy citlivé ako klavír (3 senzory, vyvážené)
- rozsah nastavenia hlasitosti (vhodný do bytu - susedia sa ešte neprišli sťažovať)
- v balení s pedálom
- podporuje iba jeden pedál, nie tri
Chcela som niečo, čo najvernejšie napodobní hru na klavíri a tento naozaj nesklamal.
- kvalita
Kvalita za rozumnú cenu
- dobrý pomer cena - kvalita
- Jednoduché (bez zbytečných funkcí)
- 61 kláves, dynamika, sustain pedál
- obsahuje stojánek na noty
- nemá těžké klapky (jako skutečné piáno)
- vestavěné reprodukotry poněkud tiché
Perfektní stage piáno, používáme doma stejně jako klávesy. Nemá 300 zbytečných zvuků a výukové funkce, které v reále nepoužijeme, elegantní a čistý design, osvědčená značka. Má to co třeba, 61 kláves, dynamiku, možnost připojit sustain pedál a sluchátka. Má taky dost skrytých funkcí (viz návod) např. posun o oktávu nahoru a dolů, nastavení dynamiky, doladění a pod.
- klavesy
- bluetooth
- krásny zvuk a vyzerá super:-)
Super.
Klavír vhodný pre začínajúceho žiaka ktorý začal chodiť do hudobnej školy.
- Krásny zvuk
- Dodavana sedacka Pianonova SG801-B je totalny odpad
- Dodavane sluchatka Superlux HD-681 RD
Ak viete presne co hladate tak si kupte Yamahu csp 150 samostatne, a urcite si vyberte inu stolicku, a samozrejme ine sluchadla. Stolicka je uplny odpad, nestabilna, vydava nestkutocne zvuky pri co i len najmensom pohybe tela, a o jej rovnosti sa tiez da len snivat. Moze kludne sluzit ako hojdacka.
Dodavane sluchatka Superlux, su asi take ako ich cena, necakajte zazraky. Set som kupil hlavne koli stolicke, od sluchatiek som vela necakal.
Kvalitný klávesový nástroj!
Roland FP-30 SET
Registrovaný používateľ
Pridané: 8. októbra 2020
(naposledy upravené 9. októbra 2020)
Zakúpený v MUZIKER.sk
- jednoduchy klavir na obsluhu
- kvalitna klaviatura
- dobry cisty plny zvuk
- prenosnost
- v sete je kovovy stojan
- trochu narocne parovanie s Bluetoothom a externou aplikaciou
Vyborny klavir ktory sa hodi domov, pre rodinu, pokial nepotrebujete profesionalny kus.
Pre mna vyhodnejsie so stojanom, ktory je sucast setu ako vstavany v drevenom drevotrieskovom rame.
Prekvapi zvukom s integrovanych reporduktorov, ktore su umiestnene na spodnej casti klavira.
- Úplne stačí pre začiatočníka.
Tovar nebol doteraz dodany, cakame na naskladnenie
Zobrazujem 141 - 160 zo 334 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...17 Ďalšie »